fotoreportage

Foto’s: Stoer in de Beemster

Restaurant

Op 4 februari is in Noordbeemster Stoer in de Beemster gestart. Het is de tweede zaak van André en Danielle Vloeijberghs. Na 16,5 jaar Brasserie d’Oude Veiling in Zwaag, wilde het duo er toch een tweede zaak bij. De twee bedrijven liggen op 18 autominuten van elkaar. De inrichting van Stoer is van eigen hand. ‘Het interieur heeft een mix van strak tot chique maar wel zo dat een ieder zich op z’n gemak voelt.’ Mike Winter staat achter de kachel, hij serveert alles op een stoere broodplank, ‘van coquilles tot een tournedos.

Foto’s: Stoer in de Beemster

Er zijn drie verschillende ruimtes die doorlopen in elkaar en geschikt zijn voor verschillende doeleinde. Vergaderingen, feestjes, bruiloften, lunch, diner, high tea of wine. Ook aan de kinderen is gedacht: een speelhoek, kinderkaart en in het voorjaar een mooi klimrek om het nieuwe terras.

Reageer op dit artikel