fotoreportage

Foto’s vernieuwd sterrestaurant Katseveer

Restaurant

Sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp is vernieuwd. Er zijn geen muren doorgebroken, maar het restaurant heeft een meer ‘eigen sfeer gekregen,’ zoals eigenaren Rutger en Jessica van der Weel het omschrijven. Het interieur heeft een warmere uitstraling. Nieuw in de zaak zijn de tafels van Erik Rotte, waaronder ook een grote stamtafel voor acht gasten.

Foto’s vernieuwd sterrestaurant Katseveer

Steigerpalen van het dokje van Perry uit Vlissingen verbinden buiten met binnen. ‘Verder hebben wij geen linnen meer op tafel. Niet nodig op onze tafels van oude wagonvloeren. Als je nu bij ons binnen zit, loopt het binnen over naar buiten.’

Het personeel gaat ook anders gekleed in spijkerjurkjes met sneakers en de keuken draagt GStar kleding. ‘Niet meer de standaard witte buis maar we gaan over naar denim buizen met taup broek, waarbij Rutger ook een taupe schort heeft en de andere koks een denim schort. Ook zij dragen sneakers voor een lekkere jonge uitstraling.’

Reageer op dit artikel