fotoreportage

Grappa’s, Shanghai

Restaurant

De El Grande Groep opende in september 2014 het Italiaans concept Grappa’s in het hippe winkelcentrum Jing-An Kerry Centre in Shanhai. De zaak heeft een bijzonder plafond in het restaurantgedeelte. Speciaal op maat gemaakte glazen vullen het plafond in de vorm en kleuren van de Italiaanse vlag.

Grappa’s, Shanghai

Grappa’s straalt een nostalgische Italiaanse sfeer uit door de Italiaanse prenten op de muren, Italiaanse producten in de schappen en door de grote pizzaoven met rode mozaïektegels. Grappa’s is een plek waar je voor een kop koffie terecht kunt, een borrel of voor een vers gemaakte pizza.

Locatie: hip en trendy Jing-An Kerry Centre in Shanghai, China
Type: Italiaans restaurant met open keuken, wijnbar en restaurant
Open: september 2014
Opmerkelijke: plafond van glazen in de vorm en kleuren van de Italiaanse vlag, nostalgische foto’s aan de muren, rode mozaïek pizzaoven, marmeren counter, de rode rugleuningen bij de banken in het restaurantgedeelte
Site: Grappa’s
Designer:4N Architects

Reageer op dit artikel