fotoreportage

La Nonna, Mexico City

Restaurant

La Nonna Cucina Bar in Mexico City is geïnspireerd op de traditionele Italiaanse keuken, zijn texturen, geuren en kooktechnieken. Een echte eyecatcher in deze redelijk sobere zaak is de speciaal ontworpen lepellamp.

La Nonna, Mexico City

De enorme grote gouden lamp is gemaakt van lepels en hangt in het gewelf van het gebouw. Naast de neutrale meubilair zijn er nog andere contrasterende elementen, zoals de verlichte wand met tientallen flessen. De eiken stoelen zijn op maat gemaakt. De poten en spijlen duiden de traditionele Italiaanse deegrollen. La Nonna heeft een groot terras dat uitkijkt op het Lincoln Park in Polanco.

Locatie: Polanco buurt in Mexico City, Mexico
Type: Italiaans restaurant
Open: 2013
Kenmerkend: sober, neutraal meubilair met contrasterende elementen, zoals de verlichte flessenwand, de imponerende gouden lepellamp, gewelf en de eiken stoelen waarvan de poten en spijlen duiden op de traditionele Italiaanse deegrollen
Website: La Nonna Cucina Bar
Foto’s: Jaime Navarro
Design:Esrawe Studio

Reageer op dit artikel