fotoreportage

Fotoreportage Watertuin Schiedam

Restaurant

Naast Naaldwijk en Spijkenisse heeft ook Schiedam nu een vestiging van Watertuin, een all-inclusive formule. Deze derde zaak heeft 180 zitplaatsen en het terras krijgt er 150.  Watertuin Schiedam bevindt zich in het Volkspark en staat op een terp. Het restaurant is uit hout opgebouwd met aan de voorkant een overdekte veranda en aan de achterzijde een vlonderterras. 

Fotoreportage Watertuin Schiedam

Watertuin Schiedam is een all-inclusive formule voor ontbijt, lunch of diner. De keuken staat onder leiding van Nelson To (Bellevue Dordrecht en FG** in Rotterdam). To is samen met Christine To en Danny Ung eigenaar van dit horecabedrijf.

Alle gerechten en drankjes (non-alcoholisch, bier en huiswijn) zijn opgenomen in de all-in prijs. Ontbijten kan voor 9,95 euro (een uur), dineren kost 32,95 voor twee uur.

 

Reageer op dit artikel