fotoreportage

Disfrutar, Barcelona

Restaurant

De kleine, smalle kleurrijke gevel van Disfrutar valt op in de wijk Eixample van Barcelona. Niet alleen de gevel is visueel sterk vormgegeven, ook het interieur blijft op je netvlies hangen. Indrukwekkende keramiek in allerlei vormen geeft de zaak verschillende sferen.

Disfrutar, Barcelona

Kleurrijke tegels sieren op kunstzinnige wijze de bar, de muren en het plafond. De pijpenla wordt gevuld door een tafel voor 25 personen. Via een lange, smalle gang, met aan beide zijden de imponerende open keukens, kom je in het restaurantgedeelte. Van een stedelijke en actieve sfeer bij de bar beland je in een ruimtelijke, lichte en mediterrane ruimte. Disfrutar is een nieuw restaurant van drie topkoks: Eduard Xatruch, Oriol Castro en Mateu Casañas. Zij werkten als team samen bij het bekende restaurant El Bulli in Barcelona.

Locatie: wijk Eixample, Calle Villarroel 163, Barcelona
Open: december 2014
Type: restaurant met bar, open keuken, restaurantgedeelte met
50 zitplaatsen en terras/patio
Oppervlakte: 520 m²
Kleuren: groen, rood, wit, bruin, zwart (staal)
Site: Disfrutar
Fotograaf: Adrià Goula
Design: El Equipo Creativo

Reageer op dit artikel