fotoreportage

Foto’s: perslunch Jeunes Restaurateurs

Restaurant

Jeunes Restaurateurs d’Europe-Nederland organiseerde op 9 juni 2015 voor genodigden en partners een gastronomische lunch bij restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord. Koks van de in 2015 toegetreden leden, verzorgden de lunch.

Foto’s: perslunch Jeunes Restaurateurs

De ‘jeunes’-brigade bestond dit keer uit: Jeroen van Hensbergen (’t Klooster, Wijk bij Duurstede), Ralph Hermans (Rantrée, Maastricht), Steven Klein Nijenhuis (in de Molen, Onderdendam), Jeroen Sportel (Vive la Vie, Groningen).

Voorzitter Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk) stelde de vijf nieuwe leden voor aan de aanwezigen en blikte ook nog terug op het Internationale JRE Congres dat op 19 en 20 april 2015 plaatsvond in Roermond.

De nieuwe leden zijn: At Sea van Rick van den Broek en Kim van Dijk Bonaire, Vive la Vie van Jeroen Sportel in Groningen, Rantrée van  Ralph Hermans & Jennifer Silvius in Maastricht, in de Molen van Steven & Tanja Klein Nijenhuis in Onderdendam en ’t Klooster van Jeroen & Natasja van Hensbergen Wijk bij Duurstede.

Reageer op dit artikel