fotoreportage

Foto’s San George in Amsterdam

Restaurant

In Amsterdam is San George officieel geopend. De zaak aan de Stadhouderskade is een downtown Italian. Het is de achtste zaak van de ‘George’ familie met al een George Bistro, een George cafe, George No5 en George WPA.. De vestigingen bevinden zich  in Amsterdam, Laren, Den Haag en Zandvoort. De eigenaar van George, de UMH groep staat op 62 in de Misset Horeca Top 100 van Grootste Bedrijven en Merken. 

Foto’s San George in Amsterdam

‘Komend jaar zal er gewerkt worden aan het merk George’, zei directeur Niels Reijers in de Top 100-editie van 2014. Hij voegde daad bij het woord en realiseerde vorig jaar een George Beach Bar in Zandvoort en er kwam in Amsterdam een George Bistro, een concept gebaseerd op ‘burgers, chicken, lobster en mooie wijnen per glas’.

Voor dit jaar staat de opening van meerdere zaken op de rol, waaronder San George, dit Italiaans zusje van George.

 

Reageer op dit artikel