fotoreportage

Foto’s The Harbour Club Kitchen Amsterdam

Restaurant

The Harbour Club Kitchen in Amsterdam is op 30 mei 2015 officieel geopend na een geslaagde proefweek. Het bedrijf heeft 250 couverts en is geopend voor lunch, diner en ontbijt.

Foto’s The Harbour Club Kitchen Amsterdam
SONY DSC

De inrichting is stoer en strak. Ingmar Ipema is aangesteld als sous-chef naast executive chef Mark Vaessen.’Hoogstaande kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail’, zo omschrijft het bedrijf haar keuken.
Signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de  Josper Grill, kip van de rôtissoire. Vleesliefhebbers kunnen genieten van het Wagyu vlees van het Japanese Black ras.
Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Executive chef Mark Vaessen wordt hierbij bijgestaan door Akira Oshima, oud sushi-chef van restaurant Yamazato, die een adviserende rol heeft.
The Harbour Club Kitchen is een van de concepten van De Van Leeuwen Horeca Groep/The Harbour Group. Dit bedrijf staat op nummer 51 van de Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel