fotoreportage

Foto’s: restaurant French Connection

Restaurant

In het pand waar voorheen Odeon zat aan de Singel in Amsterdam is nu The French Connection van start gegaan. De zaak is van Paul Mercier en Jef van den Hout. Ze serveren gerechten uit de 21 culinaire regio’s van Frankrijk. De namen ervan staan op de muur in het kelderrestaurant.

Foto’s: restaurant French Connection

Fransman Paul Mercier was eerder souschef naast Joris Bijdendijk bij restaurant Bridges in Amsterdam en Jef van den Hout was souschef bij restaurant Bord’eau naast Richard van Oostenbrugge, ook in Amsterdam.

Het menu van The French Connection bevat 13 kleine gerechtjes, de tapas ‘A la Française’. Gasten kunnen met deze gerechten ook een drie- tot vijfgangenmenu samenstellen. Op de wijnkaart alleen maar  Franse wijnen.

Reageer op dit artikel