fotoreportage

Shift, Boekarest

Restaurant

Een 19e-eeuws huis in het centrum van Boekarest is verbouwd tot het beetje vreemde restaurant Shift. Muren zijn bedekt met felgroen mos, alsof de ontwerper de natuur naar binnen heeft willen halen. De vloeren en muren van de hal zijn bedekt met leisteen, net als in de binnentuin. Aan het plafond van de eetzaal hangen Franse hoorns, als een kroonluchter.

Shift,  Boekarest

Uit de blaasinstrumenten hangen elektriciteitskoorden met aan het uiteinde een eenvoudige lamp. Alsof er muzieknoten de ruimte in worden geblazen. De fonkelende lichtjes verlichten de hele zaak. Het mos, de hoekige vormen, het moderne witte meubilair in combinatie met de creatieve en warme verlichting maken van Shift een bijzondere zaak.
www.facebook.com/shiftpub

Locatie: een 19e-eeuws huis, twee verdiepingen, in het centrum van Boekarest, Roemenië
Open: maart 2015
Type: restaurant en bar
Capaciteit: 200 gasten
Materiaal: hout, steen, metaal, mos, klei, wijnrekken als ruimteverdelers, Franse hoorns, Edison lampen
Kleuren: wit en bruin
Site: Shift
Design: Lama Architectura

Reageer op dit artikel