fotoreportage

Foto’s: 140 gasten van Dorset op vrachtschip

Restaurant

Restaurant Dorset in Borne at zondag 6 september met 140 gasten op een vrachtschip van 86 meter lang. Het jaarlijkse verrassingsdiner van het horecabedrijf van Willem Dankers uit Twente vond dit jaar plaats op het water. Eerder aten ze al eens tussen de koeien op een boerderij, op een onbewoond eilandje en op verboden terrein. 

Foto’s: 140 gasten van Dorset op vrachtschip

Het diner was dit jaar in recordtijd uitverkocht. ‘Wij houden van onze gasten en verrassen ze graag. Met drie bussen zijn we vanaf Dorset naar Delden gereden. Daar gingen we aan boord en vervolgens voer het schip van Delden naar Hengelo. Aan boord serveerden we onze gasten een achtgangendiner,’ zegt Rosalie Stoker van Dorset. Het enige dat gasten vooraf wisten was datum en tijd en dat het om een Floating Diner ging.

Het schip van 86 meter lang heeft een dek van 63 meter waarop Dankers een tafel van 40 meter liet plaatsen met een piano aan het hoofd van de tafel. Een aannemer maakte het dek met behulp van vlonders geschikt om tafels op te plaatsen. 

Ook werd speciaal voor het diner keukenapparatuur aan dek gebracht.

Foto’s gemaakt door Marieke Dijkhof

Reageer op dit artikel