fotoreportage

Foto’s: nieuwe gastchef Rijks Restaurant

Restaurant

Restaurant Rijks van het Rijksmuseum nodigt een aantal keren per jaar een gastchef uit. De eerste was de Nederlandse Margot Janse van restaurant The Tasting Room / Le Quartier Français in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek. Nu is André Chiang van André, in Singapore en RAW in Taiwan, de gastkok.

Foto’s: nieuwe gastchef Rijks Restaurant

De keuze viel op Chiang vanwege de tentoonstelling Azië in Amsterdam, Luxe in de Gouden Eeuw die van 17 oktober 2015 t/m 17 januari 2016 te zien is in het Rijksmuseum. De beste gerechten van Chiang en Bijdendijk blijven deze periode op de kaart. Bekijk hier de foto’s.

Na Margot Janse, Jacques Pourcel en Peter de Clercq is Chiang de vierde internationale gastchef die een stempel drukt op de kaart van Rijks. 

Reageer op dit artikel