fotoreportage

Foto’s Restaurant Bloom Weesp

Restaurant

In een historisch pandje  in Weest is Bloom Kitchen Bar van start gegaan. Met een interieur dat volgens ondernemer Jeroen Bruinsma zo rustig is, dat gasten voldoende aandacht overhouden voor elkaar en voor het eten en drinken. ‘Sereen’ zegt hij.

Foto’s Restaurant Bloom Weesp

‘Veel wit, donker hout en antraciet stoelen. En de achterwand van de keuken bestaat uit gemetselde stenen. Wel geïmpregneerd hoor, zodat we goed kunnen schoonmaken.’ Naast de keukenbar van marmer is de grote blikvanger in het kleine restaurant een groot schilderij van chef Marco Pierre White.

Goed Bezig Producties hielp ondernemers Bruinsma (36) en partner Paulien Schuitemaker (30) met het interieur.

In Misset Horeca nummer 17 meer over Bloom Kichen Bar. 

Reageer op dit artikel