fotoreportage

Sfeerverslag NK Patisserie en Desserts

Restaurant

Lyotta Hillen van Pastryclub in Eindhoven heeft donderdag op de Horecava in Amsterdam het Nederlands Kampioenschap Patisserie & Desserts gewonnen.

Sfeerverslag NK Patisserie en Desserts

Hillen liet drie tegenstanders achter zich met haar showstuk, taart, friandises, dessert in een glas en een op het bord gepresenteerde dessert. Patissier Nick de Haas van Hotel Okura in Amsterdam ging met de tweede prijs naar huis. Martijn van de Wetering, sterklasleerling van Librije’s Zusje Waldorf Astoria Amsterdam kreeg de derde prijs. Laatste deelnemer was Jimmy Verduijn van Patisserie Verduijn uit Breskens.

NK Patisserie en Desserts

Het was de eerste keer dat het NK Patisserie en Desserts werd gehouden. Hillen ontving de beker uit handen van Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel, docent patisserie Hans Heiloo en jurysecretaris Willem Himmelreich.

Bekijk hier de foto’s van de wedstrijd.

Reageer op dit artikel