fotoreportage

Eve, Eindhoven

Restaurant

Bij het gloednieuwe Eve magical dining in Eindhoven staat beleving centraal. Het restaurant vertelt het verhaal van de fictieve wereldreizigster Eve. Eigenaar Stefan Cosijns: ‘Via social media komen de gasten steeds meer over haar te weten. Al haar ervaringen en mooie momenten vinden gasten terug in de gerechten, het interieur, de muziek en de sfeer van restaurant Eve.’

Eve, Eindhoven

R alph Kessels en Stefan Cosijns van Cosijns Hospitality Group openden op 20 januari 2016 de deuren van het restaurant. Het mysterieuze rondom ‘Eve’ zie je terug in de inrichting, die is rustiek, romantisch met moderne elementen.
Designer Hans Kuijten: ‘De sfeer is exotisch en spannend met een rijke mix van materialen. De goud- en kopertinten geven het geheel een luxe randje.’ Cosijns vult aan: ‘De zaak is eclectisch ingericht: verschillende stijlen vullen elkaar aan in het ontwerp. Iedere hoek heeft een andere uitstraling en beleving.’ Om dit te bereiken, is het restaurant compleet gestript. Hout, stenen, stof en staal werden op elkaar afgestemd.

Reageer op dit artikel