fotoreportage

Foto’s: viszaak ’t Wad

Restaurant

Viscentre ‘t Wad in Den Oever is verbouwd. De viszaak combineert verkoop voor thuis met directe consumptie. ‘Door onze verbouwing is de fastfood uitstraling getransformeerd tot een toegankelijk horecabedrijf,’ zegt ondernemer Aart Schouten. Hij werkt met een open keuken en Krion werkbladen.

Foto’s: viszaak ’t Wad

Estida begeleidde de verbouwing van ‘t Wad.  ’t Wad in Den Oever kijkt uit op de haven en vissersboten. Een typisch vissersbeeld met vergrijsd hout, staal en donkerrode en diepblauwe tinten.

Die kleuren en materialen staan dan ook centraal in het nieuwe interieurconcept van deze kwaliteitszaak. Een plek waar iedereen binnenloopt, van vissers tot vertegenwoordigers. Een zaak waar dus ook iedereen zich op elk moment van de dag welkom moet voelen.

Bekijk hier de beelden .

Reageer op dit artikel