fotoreportage

Foto’s nieuwe brasserie Den Haag

Restaurant 423

Chef Sander Beekink is in Den Haag gestart met Brasserie Beekink & Co. Hij zit in een pand op de Valkenboskade/hoek Thomsonlaan. Beekink werkt met producten uit de regio en serveert ontbijt, taart, lunch, diner en borrels.

Foto’s nieuwe brasserie Den Haag

Eerder was Sander Beekink chef-kok van strandtent SOL Beach in Scheveningen. Beekink werkte ook bij pop-up restaurants zoals Zeevlam en Brasserie OCK van Buitenplaats Ockenburgh.

Brasserie Beekink & Co is geopend van woensdag t/m zondag van 09:00 uur – 22:00 uur. De taarten die Beekink serveert zijn van Tarts, de vis van HollandVis, bieren van Kompaan Brouwerij en Stijlslagerij Englebert levert de charcuterie. Bosman Wijnkopers is leverancier van de (biologische) wijnen en de kaas is van Ed Boele.

Brasserie Beekink & Co
Valkenboskade 622
2563 JP Den Haag
Tel: 070 753 27 67
Brasseriebeekink.nl

Reageer op dit artikel