fotoreportage

Foto’s Bocuse d’Or: gerechten en sfeer

Restaurant 196

Jan Smink, commis Sander Verhaaf en coach Lars Aukema vertegenwoordigden Nederland tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or op 11 mei in Boedapest. Ze kookten onder grote druk met steur en hert op een bomvolle beursvloer. Daarnaast moesten ze ook minimaal drie groente- fruit of aardappelgarnituren bereiden. Deze producten moesten ze als onderdeel van de wedstrijd in Boedapest bij de groothandel Metro kopen. Bekijk hier de foto’s van de gerechten en de sfeer op het wedstrijdpodium. 

Foto’s Bocuse d’Or: gerechten en sfeer
Visgerecht. Foto: Kyonne Leyser

Nederland is als zevende geëindigd in de Europese finale. Hongarije werd eerste, Noorwegen tweede en Zweden derde. Nederland moest verder nog Finland, IJsland en Frankrijk voor laten.

Jonnie Boer zat als president van het Nederlandse team in de jury.

Reageer op dit artikel