fotoreportage

Foto’s: Kees eten & drinken in Portugaal

Restaurant 706

Magneetcafé in het Zuid-Hollandse Poortugaal heeft plaats gemaakt voor Kees eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft het restaurant zijn deuren geopend.

Foto’s: Kees eten & drinken in Portugaal

Kees eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van Kees werken met een Josper grill maar serveren ook graag een kipspies en gehaktbal.

Om meer gasten te kunnen ontvangen, is het karakteristieke pand flink op de schop gegaan. De bar is verplaatst, het pand is uitgebouwd en het interieur is compleet vernieuwd. Het resultaat is een licht en hedendaags restaurant met veel aandacht voor detail.

Nieuwe keuken

Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van het bedrijf. De keuken is open gehouden en staat in het verlengde van de bar zodat de gasten goed kunnen zien hoe de koks aan het werk zijn. De keuken is voorzien van een Josper Grill. Het houtskool in de afgesloten oven wordt intens heet waardoor er een ‘smokey-taste’ ontstaat.

Vergaderen

Het vertrek boven heeft de naam Boven Kees gekregen en is geschikt gemaakt voor vergaderingen, presentaties en besloten diners.

Debuut

Kees eten & drinken is het nieuwe bedrijf van Debuut dat ook zaken heeft als De Vooruitgang in Eindhoven, Waag in Leiden en Stan & Co in Arnhem.  Ruud van Rietschoten van Debuut won maandag de Personality Award tijdens de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven 2016. Debuut staat op nummer 42 in deze lijst.

Reageer op dit artikel