fotoreportage

Foto’s More-Itz in Drimmelen: strandtent gecombineerd met skihut

Restaurant 3106

More-Itz is een nieuw concept met twee brasserieën gevestigd op een landtong in natuurgebied de Biesbosch in het ­Brabantse Drimmelen. Eigenaar en investeerder ­Thomas Langerwerf omschrijft de zaak, waar miljoenen in werden geïnvesteerd, als on-Nederlands: ‘Een mix van strandtent en skihut’. Samen met ­compagnon Myra Meijer zette hij een totaalconcept neer, inclusief trouwprieel, (online)shop, eigen biermerk, ­eigen geuren en online More-Itz-games voor kinderen.

Foto’s More-Itz in Drimmelen: strandtent gecombineerd met skihut

Langerwerf had in eerste instantie de naam ‘St. Moritz aan Zee’ bedacht voor zijn grote strandpaviljoen met uitzicht op rivier de Amer en de jachthaven. ‘Deze naam was te ouderwets. Daarom werd het More-Itz. It’s more dan een strandtent en meer dan een skihut. It’s an experience’, legt hij uit. ‘Een strandtent zit in de zomer wel vol, maar in de winter heb je als ondernemer een uitdaging. Vandaar de combinatie met skihut’, aldus de eigenaar. ‘De terrassen en uitzicht geven je een strandpaviljoengevoel. Plaids van koeienhuiden, lampen van geweien, openhaarden, plafonds en meubels van hout dragen bij aan de shihutbeleving.’

Eigen biermerk

Veel van wat in het restaurant staat, is te koop in onze shop. Maar ook de kleding die het personeel draagt en de eigen huidverzorgingslijn en geuren. ‘We doen aan geurmanagement met onze eigen ontwikkelde zomer- en wintergeur. Om de beleving compleet te maken, hebben we voor de kinderen More-Itz online spelletjes en ons eigen biermerk op de tap: More-Itz-pils. Binnenkort volgt een Lentebok en in het najaar een Herfstbok.’

Reageer op dit artikel