fotoreportage

Foto’s: nieuw kiprestaurant voor Scheveningen

Restaurant 1046

Naast Rotterdam krijgt ook Scheveningen een vestiging van Alan & Pim’s, het kiprestaurant van de vrienden Alan Oosterveen en Pim Bakker. De zaak in Rotterdam ging ruim een half jaar geleden open. Nummer twee, aan de Keizersstraat in Scheveningen, opent deze zomer.

Foto’s: nieuw kiprestaurant voor Scheveningen

De kippen van Alan & Pim’s worden ingewreven met een glutenvrij kruidenmengsel voor ze onder een gloeiende gril hun rondjes draaien. Naderhand worden sommigen nog even gelakt met een saus die onder een speciale grill mag karamelliseren. Bij de kip serveren ze verse friet en huisgemaakte appelmoes. Scheveningen krijgt ook ene take-away.

Het interieur bevat veel metaal en hout (van pallets uit de schuur van Pim). Op de tafels liggen geruite theedoeken als servet en aan de muur pop-art. 

Reageer op dit artikel