fotoreportage

Foto’s KASerne Den Bosch

Restaurant 3750

In Den Bosch is eerder deze maand KASerne van start gegaan. Gastheer Leon IJpelaar, voorheen FG Foodlabs* in Rotterdam en chef-kok Rob van der Veeken (Hotel Pullman Eindhoven en de Hofstee Bladel) zijn onderdeel van het KASerne-team. Eigenaar is Peet Hofmans. Bekijk hier beelden van Kaserne. 

Foto’s KASerne Den Bosch

KASerne in Den Bosch op terrein Willemspoort is een combinaie van hotel-restaurant en terras. Het bedrijf telt negen hotelkamers, een restaurant en lounge met ongeveer 70 stoelen, 30 voor private dining en een terras op het zuiden met nog eens 80 stoelen

KASerne ligt tussen het ziekenhuis en het Koning Willem I-college in. Het is een bestaand pandje,  langwerpige laagbouw’ waar vroeger de messe van de kazerne in zat.

De keuken is gerealiseerd in twee zeecontainers die deels in het pand zijn ingemetseld aan de zijkant. De kont van de container staat buiten en daar overheen komt een kas. In die kas gaat het restaurant zelf zaaien en oogsten.

Reageer op dit artikel