fotoreportage

Foto’s Streetdine-actie JRE: ‘eten op niveau niet saai’

Restaurant 605

De 34 restaurants die zijn aangesloten bij JRE Nederland hebben zaterdag 2 juli met een guerrilla-achtige actie laten zien dat lunchen of dineren op niveau allesbehalve saai is. Onder de noemer Streetdine werden passanten op straat spontaan getrakteerd op een gerechtje inclusief bijpassend glas wijn. Bekijk hier de beelden.

Foto’s Streetdine-actie JRE: ‘eten op niveau niet saai’

De restaurants dekten tussen 12 en 13 uur een tafel op een bijzondere plek in hun eigen stad of dorp. Een rotonde, een kerktoren, op een brug of op het starnd werden voorbijgangers spontaan uitgenodigd plaats te nemen. De gasten werden aan tafel bediend door medewerkers van de restaurants en kregen hun gerechten uitgeserveerd door de chef-koks.

Bekijk ook foto’s van Streetdine 2014 van de JRE. 

 

Reageer op dit artikel