fotoreportage

Foto’s: Grand Central Food Market op Den Haag CS

Restaurant 1320

Op Den Haag Centraal Station werd dit voorjaar een nieuw horecaconcept geopend: Grand Central Food Market. Drie verschillende horecazaken samen onder één dak in het hart van de stationshal. Een visbar, een burgerbar en een wijnbar.

Foto’s: Grand Central Food Market op Den Haag CS

Drie verschillende restaurants in één grote ruimte met een totale vloeroppervlakte van 450m2 bieden ruimte aan ruim 200 stoelen. De ondernemers achter Grand Central Food Market zijn bekend van de Firma Pickles, een concept dat gastroburgers combineert met een glas wijn.

Nieuw avontuur

Naast de gastroburgers van Firma Pickles huist in Grand Central Food Market: Bar Bellota, een wijnbar met verschillende soorten Spaanse hammen en Saltzer, een eigentijdse visbar.

Unieke formule

Elk concept heeft haar eigen kwaliteit en karakter. Gekozen is voor één grote open ruimte, waardoor een uniek aanbod van horeca ontstaat.

‘We merken dat het moeilijk is om de reiziger naar boven te trekken. Die zijn gewend ergens beneden naar binnen te lopen, te pakken wat ze willen en weer verder te gaan. We zijn nu aan het promoten dat mensen hier net zo snel een verse hamburger kunnen krijgen’, aldus bedrijfsleider Stefan Tiemeijer.

Reageer op dit artikel