fotoreportage

Foto’s horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Restaurant 511

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam opende van 19 tot en met 21 september voor de vierde keer de deuren haar deuren.

Foto’s horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam
(c) Roel Dijkstra Fotografie

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een succesvolle vierde editie waarin tal van records zijn gebroken. Met 360 exposanten en 140 programma onderdelen kwamen de 10.584 bezoekers ogen en oren te kort. Op Gastvrij Rotterdam stonden 360 leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten.

Met de exposanten, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen was er voor ieder wat wils. ‘Ons doel was om horecaprofessionals met in ieder geval tien nieuwe ideeën voor de bedrijfsvoering naar huis te laten gaan’, aldus beursmanager Robert Melaard. 

 

Een fotoverslag van de beurs.

Reageer op dit artikel