fotoreportage

Foto’s vernieuwde Ciel Bleu (**)

Restaurant 1300

Restaurant Ciel Bleu (**), gevestigd in Hotel Okura Amsterdam op de 23ste etage, is volledig verbouwd. Architect Bert Verwey is verantwoordelijk voor ontwerp. Door het gebruik van ingetogen kleurtinten, indirecte verlichting en subtiele raamdecoratie wordt de aandacht van gasten nog meer op het kosmopolitische karakter van Amsterdam gelegd.

Foto’s vernieuwde Ciel Bleu (**)

Een ijsblauwe plafondhemel met een imposante wolk van Murano vormt de blikvanger van het interieur. Het lounge-gedeelte van Ciel Bleu, verscholen achter een berkenbos, is uitgebreid en speelt een prominentere rol in zowel het interieur als in de gastronomische reis die gasten maken gedurende de avond. Halvemaanvormige zitplaatsen zijn gecreëerd om een intieme dinerbeleving en het spectaculair uitzicht over Amsterdam optimaal tot zijn recht te laten komen. De aan het restaurant grenzende salon die voorheen als privéruimte kon worden geboekt maakt nu een vast onderdeel uit van het restaurant. Door die zaal bij het restaurant te betrekken vergroot het aantal raamplaatsen.

Reageer op dit artikel