fotoreportage

Edwin Vinke kookt met Nespresso: koffie-spijs masterclass

Restaurant 670

Op de Wine Professional, tijdens de Horecava 2017, verzorgde sterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang** in Hoofdplaat, een 4-gangenlunch. De Zeeuwse chef werkte hiervoor samen met Nespresso, waarvan twee nieuwe grand crus gecombineerd werden met de gerechten van Vinke.

Edwin Vinke kookt met Nespresso: koffie-spijs masterclass

Nespresso presenteerde twee nieuwe grand crus uit haar exclusive selection in combinatie met de gerechten van Edwin Vinke. De Kilimanjaro Peaberry en de Népal Lamjung. In de eerste amuse presenteerde de sterrenchef van De Kromme Watergang daarbij een gerecht van ganzenlever, noten, chocolade, lizen, masala en gedroogd fruit. Glazen sticks werden in de stroperige ganzenlever gedoopt en door de ingrediënten gerold. Gang twee bedroeg een ‘slurplepel’. Gevuld met garnaal, rum, curry, gember en kokos. Gang vier was scharrelvarken met zeekat en de lunch werd afgesloten met een desert van peterseliewortel, mokka, venkel, anijs en biest.

Reageer op dit artikel