fotoreportage

Foto’s Bocuse d’Or: gerechten en keuken

Restaurant 1989

Jan Smink, Sander Verhaaf en Lars Aukema hebben in 2017 Nederland vertegenwoordigd tijdens de wereldfinale van de Bocuse d’Or in Lyon. Ze kookten op dinsdag 24 januari. Jurylid Jonnie Boer sprak zich lovend uit over de smaken van de gerechten die Smink en Verhaaf kookten. Bekijk hier de eerste beelden. 

Foto’s Bocuse d’Or: gerechten en keuken

Jonnie Boer, jurylid: ‘Ik hoor van de andere juryleden goede verhalen, met name over het vegetarische gerecht. Ik vind dat een echt restaurantgerecht: zuiver, puur en mooi. Een gerecht waarvoor je teruggaat naar een restaurant. Als team hebben we ingezet op smaak en dat weegt in de beoordeling het zwaarst, ten opzichte van presentatie en originaliteit.’ De uitslag van de prestigieuze kookwedstrijd wordt woensdag 25 januari bekend.

De beelden zijn van Kyonne Leyser.

Leestips:
Jan Smink: ‘Goed gekookt voor Bocuse ondanks warmtelamp die fikte’

Jan Smink laat schaatsen in het vet vanwege wereldfinale Bocuse

Reageer op dit artikel