fotoreportage

Foto’s vernieuwd Parkheuvel

Restaurant 1135

De rustige weken na kerst worden vaak aangevat voor een korte sluiting om restaurant of hotel opnieuw in te richten. Ook het Rotterdamse Parkheuvel** van Erik van Loo deed dat dit jaar. Zie hier het resultaat.

Foto’s vernieuwd Parkheuvel

In het hele restaurant is het plafond verlaagd en het geheel is voorzien van een nieuw lichtplan, vertelt Van Loo tegen Chefsfriends.nl.

Ook is de bar voorzien van nieuwe decoratie met ringen, ‘een planetarium’ in Van Loo’s woorden. Hij noemt het nieuwe interieur modern maar minimalistisch. ‘In een restaurant spreekt het bord. Ik denk dat 90 procent van onze gasten niet op de inrichting let.’

Toch vond hij het na tien jaar tijd voor wat nieuws. ‘Wij zijn hier elke dag.’ Nu alleen nog nieuwe tafels en stoelen, dan heeft het restaurant volgens van Loo in tien jaar tijd een volledige metamorfose ondergaan.

Bekijk hier een video van de verbouwing

 

Reageer op dit artikel