fotoreportage

Horecainterieur: Yumler van Andras Caron

Restaurant 1651

De zoon van Alain Caron, Andras Caron, opent Yumler aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam, Nieuw-West. Yumler Canteen is volgens Caron een plek waar je meerdere keren per week kunt eten als tegenhanger voor zelf koken.

Horecainterieur: Yumler van Andras Caron

We hebben de ambitie om een verschil te maken in de eetcultuur van de bewoners van de stad. Jonge stadsbewoners hebben niet altijd tijd en/of zin om boodschappen te doen en te koken,’ zegt Andras Caron, oprichter van Yumler en zoon van Alain Caron.

Andras Caron komt uit een ondernemende familie. Met zijn tweelingbroer Tom organiseerde hij grote feesten als Open Air, zijn vader is de bekende (tv-)kok Alain Caron die met Tom en zijn andere broer David Café Caron opende.

Gerechten kun je bij Yumler ook meenemen voor thuis en ook bezorgen is een optie. Bestellen kan via een app.

‘Yumler maaltijden zijn er niet voor de ‘guilty pleasures’. Wij zijn er juist voor al die andere momenten in de week, als je wel gezond wilt eten maar geen tijd hebt om zelf te koken.’

Leestip:
Hotdogs van Alain Caron in Arnhem

Reageer op dit artikel