fotoreportage

Opnieuw inspiratie diner van Steinbeisser in Nederland

Restaurant 1302

Voor de derde keer komt Steinbeisser naar Nederland met een bijzonder diner. Eerder kookten Luc Kusters en Jef Schuur en Edwin Vinke en Menno Post de experimentele diners. In oktober haalt de organisatie buitenlandse chefs naar Amsterdam.

Opnieuw inspiratie diner van Steinbeisser in Nederland

Later dit jaar, op 6,7 en 8 oktober koken drie buitenlandse chefs in Amsterdam voor Steinbesser. Het gaat om Kristian Baumann (Noma’s 108, Copenhagen), Daniel Burns (Luksus, New York) en Andreas Rieger (einsunternull, Berlin). Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam.

Bekijk hier de beelden van het diner van Jef Schuur en Luc Kusters.

De foto’s hieronder zijn van het Steinbeisser diner van eind vorig jaar in Californië met chefs David Kinch (Manresa), Corey Lee (Benu) en Daniel Patterson (Coi). Het was bij Villa Montalvo in Saratoga, Californië. Fotograaf is Eric Wolfinger.

De bijzondere diners zijn een initiatief van Steinbeisser experimentele gastronomie. Mede-oprichter Martin Kullik: ‘Wij bieden een bijzondere eetervaring met kunstzinnig servies en bestek.’

Reageer op dit artikel