fotoreportage

Horecainterieur: Mr. Sammi in Roermond

Restaurant 6885

Restaurant Mr. Sammi  in Roermond heeft op 25 mei de deuren geopend. Het restaurant, gevestigd in evenementenlocatie ECI 13,  is een nieuw project van interieurdesigner Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek.

Horecainterieur: Mr. Sammi in Roermond

De keuken van Mr.Sammi is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor ontbijt. Tijdens de lunch worden er frisse salades geserveerd en op de menukaart voor het diner staan onder meer hamburgers, maar ook kreeft. Gasten kunnen er daarnaast ook genieten van een cocktail met barbytes.

Fabriek

Mr.Sammi is gevestigd in een van de oudste fabrieken van Roermond. De ECI is een evenementenlocatie met vele mogelijkheden onder één dak.

Van Lounge44 naar Mr. Sammi

Chef-kok Michel Schlicher en zijn partner Ankie Janssen slaan met Mr. Sammi een nieuwe weg in. Voorheen hadden ze op dezelfde locatie Lounge44. ‘Samen zijn we een ijzersterk team dat het boek Lounge44 van de eerste letter tot de allerlaatste punt met veel liefde heeft geschreven, maar het boek is uit’, schrijven ze op Facebook. ‘Op naar een nieuw boek dat Mr.Sammi heet. Alleen de naam al staat voor liefde en is geïnspireerd op onze grootste trots; onze kids Sam en Milan. Maar we beginnen niet blanco aan dit nieuwe hoofdstuk. Wat we meenemen naar ons nieuwe concept is ervaring, een te gek team en onze trouwe gasten.’

Over De Horeca Fabriek

Het creatieve zat er al vroeg in bij Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek. ‘Als mijn ouders op vakantie waren, dan was dat voor mij een yes!-moment. Dan ging ik de hele huiskamer verbouwen.’ Rambaldo startte als tiener met het werken in een kledingwinkel, daarna naar de horeca. ‘Daar heb ik zo ongeveer iedere functie doorlopen: bij restaurants in het hogere segment tot aan de discotheek.’ De horeca vond hij leuk. Hij startte twee zaken; één in Leiden en één in Den Haag. Deze verkocht hij toen hij er niet langer zijn creativiteit in kwijt kon. Vervolgens begon hij De Horeca Fabriek, een ontwerp- en designbureau voor de horeca. Daarnaast startte hij Mama Kelly in Den Haag.

Bekijk hieronder de foto’s van Mr. Sammi

Foto's

Reageer op dit artikel