fotoreportage

Restaurant The Park viert Week van de Fantasie

Restaurant 1389

Restaurant The Park in Rotterdam viert de Week van de Fantasie met een knipoog naar de tentoonstelling ‘Gek van Surrealisme’, die te zien is in het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen. Richard de Vries en supervising tweesterren chef Erik van Loo hebben hiervoor een tal van overheerlijke en verrassende gerechten bedacht.

Restaurant The Park viert Week van de Fantasie

Vanaf 12 mei tot 21 mei kunnen gasten zich in de verborgen binnentuin van restaurant The Park laten verwennen met verrassende gastronomische hoogstandjes ‘die in vorm en beleving gedachten op het verkeerde been zullen zetten’. Deze worden, bij goed weer, bereid in de speciale buitenkeuken, waar de koks Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo ook een Big Green Egg tot hun beschikking hebben. De Week van de Fantasie vormt het sluitstuk van een grootscheepse renovatie en is tevens de opening van het buitenterras.

Buitenterras The Park verborgen parel

Bilderberg ParkhotelRestaurant The Park is het restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. Het buitenterras van The Park is met recht een hidden treasure te noemen. Deze verborgen parel is enkel in de lente- en zomermaanden geopend.

 

Tuin- en villakamers gerenoveerdBilderberg Parkhotel

Het nieuwe terras en de veranda die in 2015 voor het eerst haar deuren opende, zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Ook de hotelkamers zijn in deze renovatie meegenomen. Onlangs zijn de tuin- en villakamers na een grondige renovatie opgeleverd. De 75 vernieuwde kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Week van de Fantasie

Erik de Wit, general manager bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam opende de week. ‘Tijdens de Week van de Fantasie is niets wat het lijkt en worden gerechten en dranken geserveerd met een dikke vette knipoog.’  Tijdens de presentatie waren de tafels op een bijzondere manier gedekt met zeepdispenser, zeepbakjes, kussens en kussenslopen. Op het lunchmenu staan klassiekers als huzarensalade, tomatensoep, asperge speciaal, kalfsschnitzel en snickers die totaal anders dan verwacht worden geserveerd. Daarbij werden geen traditionele wijnen geserveerd, maar ook bier en thee. Hieronder zijn de foto’s te zien van de bijzondere fantasievolle creaties.

 

 

Reageer op dit artikel