fotoreportage

Horecainterieur: Tante Kee in Kaag

Restaurant 1240

Tante Kee is voor twee ton helemaal in het nieuw gestoken. Stilstand is achteruitgang, dat is de reden waarom Kim Edwards en Raymond Reeb hun Tante Kee grondig hebben verbouwd. Het interieur – geïnspireerd op een kunstwerk van Erwin Olaf – is geheel vernieuwd. Ook het culinaire ambitieniveau is opgepept met een nieuwe keukenchef, Bobby Rust.

Horecainterieur: Tante Kee in Kaag

De routing in het restaurant was Reeb al jaren een doorn in het oog. Tel daarbij op de gedateerde inrichting en toiletten en een verbouwing werd gepland. ‘Na de Kerst is Tante Kee dichtgegaan en in 9 weken heeft onze aannemer topwerk geleverd’, zegt Reeb.

Meer couverts in Tante Kee

Door de slimmere indeling is niet alleen de routing verbeterd maar heeft het restaurant bovendien 15 couverts meer gekregen. ‘Iedereen heeft nu ook zicht op de plas, dat is wel zo prettig’, vertelt Kim Edwards. ‘We waren op zoek naar koks, niet naar een chef’, vult Reeb aan. ‘Maar kwamen in gesprek met Bobby Rust (ex Bridges) en dat klikte gelijk.’

Veel gedaan aan akoestiek

Ook aan geluidscomfort is veel gedaan. ‘We hebben elke dag wel gasten van onze buren Feadship en dan moet de akoestiek ook prima zijn. Met de nieuwe vloerbedekking en het speciale geluiddempende plafond hebben we een perfecte ambiance voor zakelijk dineren’, sluit hij tevreden af.

Tante Kee
Julianalaan 14, Kaag

Cijfers

200.000
euro in verbouwing en inrichting, nog even los van kosten eigenaar.

12
fte’s vast waarvan 7 in keuken en 5 in bediening, plus 12 flexibel.

65
couverts binnen en 70 buiten, dat zijn er nu 15 meer. iedereen heeft automatisch een plek op terras.

1930
Sinds 1930 heeft het pand een horecabestemming.

Foto’s Roel Dijkstra en Tante Kee

Bekijk hier de video

Meer restaurants die onlangs de deuren openden.

Reageer op dit artikel