fotoreportage

Horecainterieur Hoed&Krelis Amsterdam

Restaurant 2122

Vier horecaondernemers uit Amsterdam zijn in de Ferdinand Bolstraat gestart met restaurant Hoed & Krelis. De zaak is geopend voor ontbijt, lunch en diner en dat elke dag van 9 tot 1 uur en in het weekend tot 3 uur ’s nachts. Bekijk hier het interieur.

Horecainterieur Hoed&Krelis Amsterdam

Hoed&Krelis Amsterdam  is van vier mannen die al in bezit zijn van zes horecabedrijven in Amsterdam.
Het betreft :
Balthazar Tobias van Kempen (Café de Paris/Terpentijn/Metropolitain)
Wieger en Jorrit Krot (Imre)
Maarten de Vries (Kopstootbar/Bar Broker)

De deuren van Hoed&Krelis, hun gezamenlijke project, zijn donderdag 29 juni 2017 geopend. Gevestigd in de Ferdinand Bolstraat 58-60, midden in stadsdeel De Pijp, opent het restaurant dagelijks haar deuren voor ontbijt, lunch, diner en snacks. De bar en een gastvrije sfeer lenen zich daarnaast voor een borrel.

In de open keuken draaien de chefs gerechten in elkaar met in de hoofdrol vooral lokale (seizoens-)groenten. Vis en vlees worden zeker niet geschuwd, maar wel op vernieuwende wijze in de gerechten verwerkt. Op de openingskaart ingrediënten als postelein, parelgort, jajem jenever en roodlof. De chef van Hoed&Krelis is Annis Amahorseya.

Binnenkijken bij collega’s? Meer fotoreportages

Reageer op dit artikel