fotoreportage

Foto’s gerechten Bocuse d’Or Nederland 2017

Restaurant 2689

Chef Lars Drost (25) van Restaurant Ciel Bleu in Okura Amsterdam en zijn commis Mike Klaassen (19) van ’t Nonnetje in Harderwijk hebben de finale gewonnen van de Bocuse d’Or Nederland. Bekijk hier de gerechten van de vijf teams. 

Foto’s gerechten Bocuse d’Or Nederland 2017
Duif van Lars Drost

De teams van de Bocuse d’Or Nederland

Lars Drost, restaurant Ciel Bleu** (Amsterdam)
Commis: Mike Klaassen

Gert van der Heijden, landgoed Hotel Het Roode Koper* (Leuvenum)
Commis: Jeroen van de Steeg

Kees Visser, restaurant Bij Kees (Zierikzee)
Commis: Jeffrey Buijl

Thomas Beekhuis (28), Paviljoen Sterrebos (Groningen)
Commis: Noah de Jager

Marco van der Wijngaard, restaurant ’t Amsterdammertje* (Loenen aan de Vecht)
Commis: Marc Muller

De foto’s zijn van Kyonne Leyser

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels