fotoreportage

Horecainterieur: Binnenkijken bij totaal vernieuwd en extravagant &Moshik**

Restaurant 2402

‘Het interieur van &Moshik oogt fris en kosmopolitisch. Met een touch of bling uiteraard’, zo meldt het tweesterrenrestaurant op Facebook. En niets is minder waar. Bekijk hier de foto’s van het extravagante interieur.

Horecainterieur:  Binnenkijken bij totaal vernieuwd en extravagant &Moshik**

Sinds deze maand ((januari 2018) gaat &Samhoud places verder onder de naam &Moshik.  Naast een naamswijziging, werd het interieur van &Moshik volledig vernieuwd. ‘Het neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van chef Moshik Roth’, zo meldt het restaurant. ‘De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen, lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant. Zijn signatuur-gerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten.’ Lees de details over het bijzondere interieur van &Moshik binnenkort in de rubriek Design in het magazine van Misset Horeca.

Nieuwe naam &Moshik

De nieuwe naam en het interieur van &Moshik is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van het bedrijf &samhoud groep en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en diensten van dit bedrijf, zo meldt het restaurant. Daarnaast ziet Salem Samhoud, mede-eigenaar van het restaurant, de nieuwe naam als een eerbetoon aan Moshik Roth. &samhoud food is ontstaan vanuit tweesterrenrestaurant &samhoud places, dat is opgericht door chef-kok Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. ‘Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem Samhoud en Moshik Roth. De &samhoud groep bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media, &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zurich en Kuala Lumpur.

Video: Moshik Roth over &Samhoud Places

&Moshik is gevestigd aan de Oosterdokskade op het Oosterdokseiland. Het restaurant bezit sinds 2013 twee Michelinsterren. Moshik Roth kookte voorheen twee sterren voor Brouwerskolkje in Overveen.

Tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder naam &moshik

 

Foto's

Reageer op dit artikel