fotoreportage

Binnenkijken bij Fred Mustert (twee sterren) in Rotterdam

Restaurant 672

Het tweesterrenrestaurant van Fred Mustert bestaat in 2018 tien jaar. Restaurant Fred begon 2018 met een complete restyling: van plafond tot raambekleding: alles is nieuw. Opvallend in het interieur: een led-licht handtekening op het plafond en wijn ‘verstopt’ achter houten lamellen. Nieuwsgierig…

Binnenkijken bij Fred Mustert (twee sterren) in Rotterdam

Het vernieuwde restaurant heeft nog steeds maximaal 60 couverts. Dit doet Mustert met 18 man personeel.

‘We wilden eigenlijk alleen restylen, maar het werd een complete verbouwing. Het is een totaal ander restaurant geworden. Als je gaat veranderen denk je goed na over je zaak. Ik zette de nadelen die we afgelopen jaren in de dagelijkse praktijk ondervonden op een rijtje. Alleen met nieuwe meubeltjes kon ik die niet stoppen,’ luidt de nuchtere conclusie van Fred Mustert. Verbeteren van de akoestiek en de verlichting stonden op het lijstje van Mustert.

Onder de video de beelden van Restaurant Fred  Mustert in Rotterdam. Jeroen Smeele tekende voor het design.

Foto's

Reageer op dit artikel