nieuws

Restaurantdief gepakt door rinkelende telefoon

Restaurant

Twee mannen die zaterdag in een Haags restaurant in de Kazernestraat probeerden een mobiele telefoon te stelen, liepen tegen de lamp door doortastend optreden van de vriendin van het slachtoffer.

De vrouwen misten tijdens het etentje een tas en vroegen de mannen die aan het tafeltje naast hun zaten of die misschien hadden gezien waar de tas was gebleven. Die zeiden van niets te weten, waarop een van de vrouwen het mobiele nummer van haar vriendin draaide.

In de onderbroek van een de mannen rinkelde volgens de politie vervolgens de gezochte telefoon. De tas werd teruggevonden in de toiletruimte die een van de mannen had bezocht. Andere aanwezigen in het restaurant voorkwamen dat het tweetal zich uit de voeten kon maken waarna de politie ze aanhield.

Reageer op dit artikel