nieuws

Terrasgast geeft restaurantkok kopstoot

Restaurant

Een kok van een restaurant aan de jachthaven van Drimmelen is afgelopen weekend mishandeld door een gast. De kok kreeg een kopstoot nadat hij een groep had verzocht het terras van de zaak te verlaten.

Dat meldt BN/DeStem. De dader werd kort na het incident aangehouden in een andere horecagelegenheid in de Brabantse plaats net ten zijden van de Biesbosch. Het gaat om een 35-jarige inwoner van Drimmelen. Hij bekende de kopstoot te hebben gegeven en kreeg een boete van 220 euro.

Aanleiding voor het naargeestige voorval was vervelend gedrag van een groep gasten. Ze waren te luidruchtig en gedroegen zich vervelend. Een kok van de zaak besloot hiervan iets te zeggen en werd pardoes getrakteerd op een kopstoot.

Reageer op dit artikel