nieuws

Zigeunerwagen voor gasten restaurant

Restaurant

Gasten van kokerij en boerderij Op de Brusse in het Gelderse De Heurne kunnen overnachten in een zigeunerwoonwagen uit de jaren ’30. Dit avontuur wordt hen aangeboden door Reinier Grobben en Petra Sluitman, die de wagen met een trekker hebben opgehaald uit Groningen.

Grobben was drie dagen onderweg om de wagen naar De Heurne te rijden. Het was een onvergetelijk avontuur, zeggen Grobben en Sluitman die alles zoveel mogelijk in eigen beheer willen doen. Dus ook het vervoer van de wagen.

Het paar is niet alleen eigenaar van Op de Brusse maar ook van Koksburo, een detacheringsbureau voor koks, en restaurant In de Proeverij te Ulft. Groenten, fruit, melk en vlees zijn afkomstig van Op de Brusse.

Restaurant In de Proeverij beschikt niet over een menukaart. Gasten krijgen een verrassingsmenu van zes gangen. Groenten als postelein en rattenstaartradijs kunnen onderdeel uitmaken van dit menu.

Reageer op dit artikel