nieuws

Euro-Toques komt met eigen blad

Restaurant

Euro-Toques Nederland heeft een eigen magazine. Het eerste nummer van Le Mag’zine is in mei verschenen. De restaurantorganisatie wil met het blad leden en andere geïnteresseerden informeren over wat er bij Euro-Toques speelt.

Zo wordt in het eerste gratis kwartaalblad aandacht besteed aan de mobiele keuken van Euro-Toques. Verder een bericht over de Franse driesterren kokkin Ann-Sophie Pic. Ook bevat het blad informatie over vlees, wijn en natuurlijk over de leden van Euro-Toques. Het eerste nummer is in ontvangst genomen door topchef Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije.

In het voorwoord van Le Mag’zine meldt voorzitter Fred Dijsselbloem dat er vier jaar is gesproken over een eigen blad voor Euro-Toques. De redactie en productie wordt verzorgd door Uitgeverij Zeeuwse Soep Media BV. Het blad wordt gedrukt door Zuidam & Zonen BV in Woerden.

Euro-Toques komt met eigen blad

Reageer op dit artikel