nieuws

Nieuwe serie Klootwijk aan Zee op tv

Restaurant

Wouter Klootwijk komt weer met een vis-serie op televisie. In Klootwijk aan Zee informeert de foodjournalist kijkers over vis. In de eerste twee uitzendingen staan mosselen en tonijn centraal.

Het opvullen van de gebrekkige kennis van vis staat centraal in de nieuwe 8-delige serie Klootwijk aan Zee, zo meldt de weblog Foodlog.nl. De eerste uitzending gaat over mosselen en is op donderdag 31 mei om 21.25 uur te zien op Nederland 2. In de tweede uitzending staat de tonijn centraal.

Wouter Klootwijk is journalist en kinderboekenschrijver. Hij schreef onder andere culinaire artikelen voor De Volkskrant, NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Sinds enkele jaren is hij ook actief op televisie. Zijn bekendste televisiewerk is De Keuringsdienst van Waarde, waarin hij op zoek ging naar de waarheid achter de voedingsindustrie.

Nieuwe serie Klootwijk aan Zee op tv

Reageer op dit artikel