nieuws

André Mol van Kaatje naar Ernst Sillem Hoeve

Restaurant

Meesterkok André Mol is in dienst getreden bij Best Western Hotel Ernst Sillem Hoeve in Lage Vuursche. Mol is afkomstig van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, waar hij twee Michelinsterren op zijn naam zette.

Mol zal de kwaliteit van de maaltijden op een hoger niveau brengen en op den duur het restaurant een à la carte functie voor de lokale markt geven. Tevens is S. Visser bij de Ernst Sillem Hoeve aangesteld als directeur. Hij neemt de functie van J. Jansen over, die met pensioen gaat. Visser, voormalig directeur bij CongresHotel de Werelt, zal zich gaan richten op waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening.

Mol zal de kwaliteit van de maaltijden op een hoger niveau brengen en op den duur het restaurant een à la carte functie voor de lokale markt geven. Tevens is S. Visser bij de Ernst Sillem Hoeve aangesteld als directeur. Hij neemt de functie van J. Jansen over, die met pensioen gaat. Visser, voormalig directeur bij CongresHotel de Werelt, zal zich gaan richten op waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening.

Reageer op dit artikel