nieuws

Anja van Loo nieuwe gastvrouw Parkheuvel

Restaurant

Anja van Loo, de vrouw van de nieuwe chef-kok van Parkheuvel Erik van Loo, wordt de nieuwe gastvrouw van Parkheuvel. Dat is bekendgemaakt tijdens het nieuws rond de overname van het Rotterdamse toprestaurant door Erik en Anja van Loo.

Anja van Loo wordt de opvolgster van Rosalie Helder, de vrouw van topkok Cees Helder. Van Loo heeft haar baan als shopmanager bij Maxmara in de Rotterdamse Bijenkorf inmiddels opgezegd om zich helemaal te kunnen wijden aan Parkheuvel.

Verder is bekend geworden dat de familie Helder de komende vijf jaar nog wel eigenaar blijft van het vastgoed van Parkheuvel. Over de overnamesom is niets bekend, maar die zou door de enorme goodwill wel eens kunnen oplopen tot ‘enkele miljoenen euro’s’, zo meldt De Telegraaf.

Reageer op dit artikel