nieuws

Copa Jerez verrast winnaar Pascal Jalhaij

Restaurant

Pascal Jalhaij heeft op de openingsdag van Wine Professional op maandag de Copa Jerez gewonnen. De tweesterrenkok van het Amsterdamse toprestaurant Vermeer kreeg de prijs na zijn kooksessie op Wine Professional.

Uiterst verrast en dolgelukkig was Jalhaij. Volgens de jury smaakte zijn gelei met kaviaar onovertroffen. ‘Er zijn van die momenten dan zeg je: dit klinkt als een klok. Nou, dat was bij Jalhaij zo’n moment’, meldde Carsten Klint namens de wedstrijdorganisatie.

Vorig jaar werd de Copa Jerez, een vakwedstrijd om de beste sherry-spijscombinatie, gewonnen door Dave Minten van Chateâux Sint-Gerlach. Ook Raymond Prinsen van De Stenen Tafel in Borculo ging in het verleden met de hoofdprijs aan de haal.

Uiterst verrast en dolgelukkig was Jalhaij. Volgens de jury smaakte zijn gelei met kaviaar onovertroffen. ‘Er zijn van die momenten dan zeg je: dit klinkt als een klok. Nou, dat was bij Jalhaij zo’n moment’, meldde Carsten Klint namens de wedstrijdorganisatie.

Vorig jaar werd de Copa Jerez, een vakwedstrijd om de beste sherry-spijscombinatie, gewonnen door Dave Minten van Chateâux Sint-Gerlach. Ook Raymond Prinsen van De Stenen Tafel in Borculo ging in het verleden met de hoofdprijs aan de haal.

Reageer op dit artikel