nieuws

Helder: Handtekening was grote opluchting

Restaurant

Cees Helder leefde een jaar met het idee dat hij zijn zaak zou verkopen aan Erik van Loo. Eerder deze week zette hij zijn handtekening. ‘Die handtekening was een grote opluchting.

‘Het is lang spannend geweest of de verkoop zou doorgaan’, verklapt Helder aan Zibb.nl/horeca. ‘Het is niet niets zo’n zaak overnemen. Woensdag hebben de handtekening gezet. Dat was een grote opluchting.’

Helder zegt blij te zijn met de beslissing. ‘Je leeft er enorm naar toe. Het is een wel overwogen beslissing en gelukkig niet ingegeven door gezondheidsredenen. Het is een vrije keus en geeft een goed gevoel.’

Inmiddels is het in Parkheuvel een gekkenhuis. ‘Veel telefoontjes en reacties. Cameraploegen lopen door mijn zaak op dit moment. Maar je weet dat zoiets gaat gebeuren’, aldus Helder, die de komende tijd zijn gemiste vrije uren gaat inhalen met onder andere zeilen.

Helder gaat er vanuit dat Parkheuvel een ster moet inleveren. ‘Ik geloof dat Erik zijn twee sterren kan vasthouden. Maar hij moet het wel bewijzen. Misschien doet hij het wel zo goed, dat hij op drie sterren uitkomt. De tijd zal het leren. Ik heb Michelin deze week per brief op de hoogte gebracht van het besluit.’

Reageer op dit artikel