nieuws

Helder vol vertrouwen over Van Loo

Restaurant

Cees Helder heeft er het volste vertrouwen in dat Erik van Loo restaurant Parkheuvel succesvol voortzet. De driesterrenkok is onder de indruk van de carrière van Van Loo.

‘Kijk maar naar zijn hele oeuvre. Hij is vernieuwend en de presentatie is speelser. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst’, aldus Cees Helder in De Telegraaf over zijn opvolger bij Parkheuvel.

Voor Helder betekent de overname van Parkheuvel dat hij zijn pollepel definitief aan de wilgen hangt. De 58-jarige peinst er niet over om elders aan de slag te gaan. ‘Daar voel ik niets voor. Voor mij geen privé-diners. De witte, gestreken jas doe ik na 1 juni niet meer aan. Hooguit maak ik een uitzondering voor Erik als hij in de puree zit.’

Via persbureau ANP laat Helder weten ‘eerst een half jaar achter de geraniums te gaan zitten’. Verder zal de kookkanjer zit meer gaan richten op zijn twee passie: zeilen. Helemaal uit beeld zal Helder voorlopig niet verdwijnen. In de overeenkomst is opgetekend dat Cees en Rosalie Helder de komende vijf jaar eigenaar zijn van het vastgoed van Parkheuvel.

Reageer op dit artikel