nieuws

Herman den Blijker trekt restaurant uit de shit

Restaurant

De adviezen van chef-kok Herman den Blijker in zijn tv-programma Herrie in de Keuken hebben restaurant La Fourchette in Huissen geen windeieren gelegd. Het restaurant is helemaal opgebloeid na de ingreep van de kookdokter.

Zo’n half jaar geleden riep eigenaar Jeroen Hermsen van La Fourchette de hulp in van Den Blijker. Het restaurant stond op het punt failliet te gaan. Den Blijker gaf Hermsen tal van adviezen. Deze tips pakten zo goed uit dat La Fourchette inmiddels een goedlopende zaak is. ‘Het loopt nu echt goed. We hebben veel nieuwe vaste klanten’, zo laat Hermsen weten in De Gelderlander.

La Fourchette is het tegenwoordig vooral een ontmoetingpunt voor zakenmensen. Eén keer per kwartaal organiseert Hermsen een bijeenkomst onder de naam Business Borrel, bedacht door Edwin Stokkink van RBMC * RegioSpecials uit Arnhem. Naast netwerken kunnen aanwezigen cocktails shaken, wijn proeven en presentaties van maatkostuums bekijken.

De serie Herrie in de Keuken krijgt komend tv-seizoen een vervolg. RTL roept noodlijdende horecaondernemers op om zich te melden voor de nieuwe serie. Herrie in de Keuken is een Nederlandse versie van uitzendingen van Gordon Ramsay’s Oorlog in de Keuken. Deze serie zendt RTL5 wekelijks uit.

Reageer op dit artikel